Informatie Ring Video Doorbell 2

Wat is een Ring Video Doorbell 2?

Je nieuwe Ring Video Doorbell 2 is het begin van een ring van beveiliging rond het gehele terrein.

Je bent nu altijd en vanaf elke locatie verbonden met thuis, zodat je altijd de deur kunt beantwoorden.

Kijk wie er voor de deur staat, voorkom misdaad en bescherm je huis - allemaal vanaf je telefoon, tablet of pc.

Ga voor meer informatie naar: https://en-uk.ring.com/collections/video-doorbells/products/video-doorbell-2

Welke functies heeft Ring Video Doorbell 2?

• 1080p HD-video
  • Aanpasbare bewegingsdetectie
  • Livebeeld
  • Diefstalbeveiliging
  • Werkt met iOS en Android
  • Werkt op wifi
  • Twee wisselbare voorpanelen (inbegrepen)
  • Hoeft niet op een bedrade deurbel te worden aangesloten

Productspecificaties

Ring Video Doorbell 2
Opties voor stroomaansluiting Oplaadbare batterij of aansluiting op bestaande deurbelkit
Levensduur batterij Tot zes maanden
Compatibele deurbeltransformatoren 8-24 VAC, DC niet compatibel
Zicht 160 graden
Videoresolutie HD 1080P
Kleuren De Ring Video Doorbell 2 heeft twee verwisselbare voorpanelen: Venetiaans brons en satijn-nikkel
Compatibele netwerken 802.11 b/g/n Wi-Fi verbinding @ 2,4 GHz
Aanpasbare bewegingsdetectie Aanpasbare bewegingsdetectiezones en gevoeligheidsschaal
Livebeeld beschikbaar Ja
Afmetingen 12,83 x 6,35 x 2,74 centimeter

5,05 x 2,50 x 1,08 inch

Montageschroeven 4
Veiligheidsschroeven 1
Geschikt voor: Iedereen

Functioneert bij

• -20,5 graden Celsius en 48,5 graden Celsius

Het apparaat is ook weerbestendig.

Carrosseriekleuren

Ring Video Doorbell 2 wordt geleverd met twee verwisselbare voorpanelen: satijn-nikkel en Venetiaans brons (donkerbrons, bijna zwart).

Voeding

Werkt Ring Video Doorbell 2 op batterijen?

Je kunt de Ring Video Doorbell 2 aansluiten op bestaande deurbelbedrading en anders werkt hij op de verwisselbare, oplaadbare batterij. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik na één keer volledig opladen zo'n 6 maanden mee.

Plaatsing

Wat heb ik nodig om de Ring Video Doorbell 2 te installeren?

Alles wat je nodig hebt, zit in de verpakking:

• Ring Video Doorbell 2
  • Micro-USB-oplaadkabel
  • Adapterplaat
  • Miniatuurwaterpas
  • Handgreep schroevendraaier
  • Schroevendraaierbit in twee formaten
  • Schroeven
  • Schroefpluggen
  • Boorbit voor pluggen
  • Gebruikershandleiding
  • Installatiehandleiding
  • Diode
  • Draadverlengstukken
  • Draadmoeren
  • Hoekwig
  • Steunwig
  • Twee verwisselbare voorpanelen

Moet ik alles gebruiken wat in de doos zit?

Nee, dit hoeft niet. We hebben voor je gemak verschillende artikelen toegevoegd.

Als je al een Ring-deurbel hebt en je niet meer gaten in de muur wilt boren, gebruik je de adapterplaat.

We hebben ook een steunwig en een hoekwig meegeleverd, waarmee je een beter beeld krijgt van de Ring Video Doorbell 2, afhankelijk van waar je deze installeert. Klik hier voor meer informatie over het installeren van een wig- of hoeksteun

De diode is alleen nodig als je een digitaal deurbelsignaal hebt. Klik hier voor meer informatie over het installeren van diodes.

De schroefankers zijn alleen nodig als je de Ring Doorbell 2 op een gemetseld oppervlak plaatst, zoals stucwerk of beton.

Maakt Ring Video Doorbell 2 gebruik van een diode voor digitale deurbelkits?

Ja. De Ring Video Doorbell 2 wordt geleverd met een diode. Klik hier voor meer informatie over wanneer en hoe je de diode kunt gebruiken.

Met welke deurbellen is Ring Doorbell 2 compatibel?

Ring Doorbell 2 is compatibel met de meeste mechanische of digitale deurbelkits die transformatoren gebruiken tussen 8 en 24 volt AC. DC-transformatoren worden niet ondersteund.

Met welke wifi-netwerken werkt de Ring Video Doorbell 2?

De Ring Video Doorbell 2 is compatibel met 802.11 b/g/n wifi-netwerken op een frequentie van 2,4 GHz.

Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor Ring Video Doorbell 2?

Voor de beste streaming-prestaties raden we aan om upload- en downloadsnelheden van 2 Mbps te gebruiken, maar de videofunctie werkt ook nog bij lagere snelheden.

Datagebruik en abonnementen voor video-opname

Gebruikt de Ring Video Doorbell 2 altijd data of alleen wanneer hij actief is?

De Ring Video Doorbell 2 gebruikt alleen data wanneer hij geactiveerd is door een gebeurtenis of wanneer je de camera via de Ring-app gebruikt. Wanneer de Ring Video Doorbell 2 geen beweging detecteert of wanneer de app niet is geactiveerd, gebruikt hij geen data.

Bewaart Ring Video Doorbell 2 materiaal om later te kunnen bekijken?

Dit is mogelijk, maar hiervoor heb je een abonnement op Ring Protect Plan nodig. Dit is een optionele service waarmee je tot 30 dagen video kunt bekijken, opslaan en delen.

Kijk voor meer informatie over het Ring Protect Plan en welke plannen beschikbaar zijn op Abonneren op Ring Protect Plan.

Aanschaf, restitutie en garantie

Waar kan ik Ring Video Doorbell 2 bestellen?

Ga om te bestellen naar: https://en-uk.ring.com/collections/video-doorbells/products/video-doorbell-2

Zit er garantie op de Ring Video Doorbell?

Ja, een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid en diefstalbeveiliging gedurende de gehele levensduur. Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en de diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is het upgradebeleid voor Ring Video Doorbell 2?

Klik hier voor het upgradebeleid van de Ring Video Doorbell 2.