Ruilbeleid voor de Ring Video Doorbell 2

Vraag: Is de Ring Video Doorbell 2 een upgrade van de Ring Video Doorbell?

Antwoord: Nee. Nee. De Ring Video Doorbell 2 is geen upgrade of vervanging van de Ring Video Doorbell. Het is een heel ander product met geüpdate functies, waaronder video met een hogere resolutie. Elk product heeft zijn voordelen.

Vraag: Kan ik de Ring Video Doorbell upgraden of vervangen door een Ring Video Doorbell 2, Pro of Elite? Ik ben bereid om het verschil te betalen.

Antwoord: Ja. De Ring Video Doorbell kan worden vervangen door een Ring Video Doorbell 2, Pro of Elite.  Deze transactie kan echter alleen worden afgehandeld via ons Community Ondersteuningsteam als het apparaat nog steeds onder de garantie valt.

Klik hier voor het telefoonnummer van het Community Ondersteuningsteam in jouw regio.

Vraag: Ik heb minder dan 30 dagen geleden een Ring Video Doorbell aangeschaft bij Ring.com. Kan ik deze omruilen voor een Ring Video Doorbell 2, Pro of Elite?

Antwoord: Ja. Binnen de retourtermijn van 30 dagen voor Ring-producten kun je een restitutie aanvragen voor de oorspronkelijke Ring Video Doorbell en vervolgens een Ring Video Doorbell 2, Pro of Elite kopen of eenvoudig een vervanging aanvragen bij een van de leden van ons Community Ondersteuningsteam.

Opmerking: Je moet het verschil in prijs betalen tussen de Ring Video Doorbell en de Ring Video Doorbell 2, Pro of Elite.

Klik hier voor het telefoonnummer van het Community Ondersteuningsteam in jouw regio.

Lees onze garantie voor de volledige informatie over het retourneren van het Ring-apparaat.

Vraag: Ik heb een Ring Video Doorbell gekocht in een winkel. Kan ik deze omruilen voor een Ring Video Doorbell 2, Pro of Elite?

Antwoord: Dit is afhankelijk van het retourbeleid van de winkel waar je het Ring-apparaat hebt gekocht. Sommige winkeliers staan ruilen van een in de winkel gekocht product dat al is geopend niet toe. In sommige gevallen, binnen de retourtermijn van de winkel, kun je de Ring Video Doorbell retourneren aan de winkelier en een nieuwe Ring Video Doorbell 2 aanschaffen.

Teamleden van Ring kunnen deze vervanging faciliteren.

Opmerking: Je moet het verschil in prijs betalen tussen de Ring Video Doorbell en de Ring Video Doorbell 2, Pro of Elite.

Klik hier voor het telefoonnummer van de klatnenservice in jouw regio.

Opmerking: Updates en vervangingen worden aangeboden als een gunst aan onze gebruikers. Ring behoudt zich het recht voor om het inruilen van artikelen te weigeren in geval van vermoedelijke fraude of misdrijven.