De Ring Video Doorbell 2 fysiek installeren zonder een bestaande deurbel

Het fysiek installeren van de Ring Video Doorbell 2 zonder een bestaande deurbel is een eenvoudig proces. Blader omlaag voor stapsgewijze aanwijzingen.

Houd er rekening mee dat je de Ring Video Doorbell 2 in de Ring-app moet instellen voordat je deze op de deur monteert. Klik hier voor informatie over het instellen van de Ring Video Doorbell.

Stap één: de meegeleverde batterij opladen

• Laad de batterij volledig op door deze op een voedingsbron aan te sluiten met de meegeleverde oranje kabel.
    • Het kleine lampje bovenaan brandt groen wanneer de batterij volledig is opgeladen.
  • Plaats de batterij in de onderkant van de Ring Doorbell 2 totdat deze vastklikt.

Stap twee: de Ring Video Doorbell 2 uitlijnen

Correct uitlijnen van de Ring Video Doorbell 2:

• Klik de waterpas (meegeleverd in de doos) in het kleine gat aan de voorkant van de Ring Doorbell 2 onder de camera.
  • Plaats de Ring Doorbell 2 naast de deur op ongeveer borsthoogte.
  • Nivelleer het apparaat met de waterpas.
  • Markeer de posities van de montagegaten met een potlood.

Stap drie: gaten boren

Optioneel: gebruik een boor om gaten te boren op de markeringen van de montagegaten.

• Als je de Ring Doorbell 2 op baksteen, beton of stucwerk bevestigt, breng dan de meegeleverde kunststof pluggen in de gaten aan. Misschien heb je een hamer nodig om de pluggen in de gaten te krijgen.
  • Als je de steun op hout of vinyl bevestigt, gebruik je alleen de meegeleverde schroeven.

Stap vier: de Ring Video Doorbell over de gaten plaatsen.

Vergeet niet om de waterpas van de voorkant van het apparaat te verwijderen.

Stap vijf: de Ring Doorbell 2 vastschroeven

Zorg ervoor dat je alle vier meegeleverde schroeven gebruikt.

Stap zes: het voorpaneel vastzetten

Plaats een van de meegeleverde voorpanelen op de Ring-deurbel door dit boven in de deurbel te steken en op zijn plaats te klikken.

Stap zeven: de veiligheidsschroef aandraaien

Gebruik een van de meegeleverde veiligheidsschroeven en het stervormige uiteinde van de schroevendraaierbit om het voorpaneel vast te zetten.