Hoe schakel ik meldingen in op een iPhone?

Met Ring-apparaten kun je alle bezoekers rondom je huis en voordeur zien, horen en met hen spreken.

Geef de Ring-app hiervoor toegang tot toegang tot je microfoon en schakel meldingen in.

Op een iPhone volg je deze stappen om meldingen in te schakelen:

• Open 'Settings' (instellingen).

• Scroll omlaag naar de Ring-app en selecteer 'Notifications' (berichtgeving).

• Zorg ervoor dat alle schakelaars aan staan door naar rechts te schuiven, zodat ze groen worden.

• Tik onder 'Alert Style' (meldingsstijl) op 'Banners' (stroken) of 'Alerts' (meldingen) om een stijl te selecteren. Wij raden 'Alert' (melding) aan, maar de keuze is aan jou.

Je krijgt nu een melding als er bezoekers bij de voordeur staan, of als er beweging wordt gedetecteerd binnen het bereik van het Ring-apparaat. Bekijk bovenstaande video voor meer informatie.

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd en nog steeds geen meldingen ontvangt op je iPhone, controleer dan of bewegingszones en meldingen zijn ingesteld in je Ring-app.

Klik hier om de microfoon op je iOS-toestel aan te zetten..