Hoe zet ik de microfoon aan op een iPhone?

Met een Ring-product kun je alle bezoekers die bij de voordeur staan, zien, spreken en horen.

Om dit te doen, moet je de Ring-app toegang verlenen tot de microfoon en meldingen toestaan.

Op een iPhone volg je deze stappen om de microfoon aan te zetten:

• Tik op het pictogram 'Settings' (instellingen).

• Scroll omlaag naar de Ring-app en selecteer deze.

• Op het volgende scherm, onder 'Microphone' (microfoon), schuif je de schakelaar naar rechts zodat deze groen wordt.

Je kunt nu vanaf je iPhone met bezoekers praten. Klik hier om meldingen op je iOS in te schakelen.