Hoe u uw Ring Video Doorbell fysiek kunt installeren zonder een bestaande deurbel

De Ring Video Doorbell installeren is een fluitje van een cent. In onderstaande video zie je stap voor stap wat je moet doen.

Houd er rekening mee dat je de Ring Video Doorbell in de Ring-app moet instellen voordat je deze op de deur monteert. Klik hier voor informatie over het instellen van de Ring Video Doorbell.

Stap één: plaatsing van de montagebeugel

Volg de stappen voor een goede opstelling van de montagebeugel:

• Klik de waterpas (in de doos inbegrepen) in de montagebeugel.
  • Zet de montagebeugel ongeveer op borsthoogte naast de deur.
  • Nivelleer de montagebeugel met de waterpas.
  • Markeer de posities van de montagegaten met een potlood.

Montagebeugel in millimeter:

Klik hier voor de printversie van het montageschema.

Stap twee: gaten boren

Optioneel: gebruik een boor om gaten te boren op de markeringen van de montagegaten.

• Als je de beugel op baksteen, beton of stucwerk bevestigt, doe dan de meegeleverde kunststof pluggen in de gaten. Misschien heb je een hamer nodig om de pluggen in de gaten te krijgen.
    • Als je de beugel op hout of vinyl bevestigt, gebruik je alleen de meegeleverde schroeven.

Stap drie: zet de Ring Video Doorbell op de montagebeugel

Gebruik\'92 gerust een beetje kracht

Stap vier: draai de bevestigingsschroeven aan

Er zit gereedschap in de doos waarmee je de bevestigingsschroeven kunt aandraaien.