Gefeliciteerd met je nieuwe Ring Video Doorbell

Gefeliciteerd met je nieuwe Ring Video Doorbell!

Je hebt een grote stap gezet in de beveiliging van je huis! Het volgende artikel bevat basisinformatie om snel aan de slag te gaan met je aankoop. Als je de Ring Video Doorbell niet in de Ring-app hebt ingesteld en hulp nodig hebt, klik hier.

Videokwaliteit testen

Onderstaande video geeft informatie over hoe je de videokwaliteit kunt testen, zowel bij de router als op de plek waar je de deurbel wilt plaatsen. Hiermee kun je eventuele problemen met internetsnelheid of sterkte van het wifisignaal opsporen.

Vertrouwd raken met de Ring-app

In onderstaande video raak je vertrouwd met de Ring-app, de appfuncties en waar je alle instellingen kunt vinden.

Gedeelde gebruikers toevoegen

Als je vrienden of gezinsleden hebt die je graag toegang tot de Ring\ Doorbell wilt verlenen, kun je ze als "Gedeelde gebruiker" aanmelden.

Klik hier voor meer informatie over Gedeelde gebruikers.

De bewegingsinstellingen aanpassen

Pas de bewegingsinstellingen aan je specifieke eisen aan door de optie bewegingsinstellingen\ te kiezen.

Klik hier voor meer informatie over bewegingsinstellingen.

De meldingsinstellingen wijzigen

\ Schakel op dit scherm meldingen voor aanbellen en bewegingsdetectie aan of uit. Je kunt hier ook het batterijniveau van de Ring Video Doorbell bekijken (ook als het apparaat bedraad is, is het nog steeds afhankelijk van de batterij).

Klik hier voor meer informatie over vaste bedrading t.o.v. batterijvoeding.

Klik hier voor meer informatie over meldingsinstellingen, inclusief wat je moet doen als je geen meldingen ontvangt.

Welkom bij Ring!