Uw Ring instellen Stick Up Cam in de bel-app

De Stick Up Cam in de Ring-app configureren is een fluitje van een cent. Blader omlaag voor stapsgewijze aanwijzingen.

Stap 1 - Download de Ring-app

De Ring-app downloaden:

• Ga op je mobiele apparaat naar de App Store (voor iOS-apparaten) of de Play Store (voor Android-apparaten).
  • Zoek op Ring.
  • Download en installeer de Ring-app op je mobiele apparaat.

Of ga naar ring.com/app op je mobiele apparaat.

Stap 2 - Maak je eigen account of log in op je bestaande account

Als dit je eerste Ring-product is, krijg je het verzoek een account aan te maken.

Een account aanmaken:

• Open de Ring-app.
  • Selecteer Account aanmaken.
  • Volg de aanwijzingen in de app om een nieuw account aan te maken.

Indien je al een ander Ring-apparaat hebt geïnstalleerd, open dan eenvoudigweg de Ring-app.

Stap drie - Tik op Set up a Device (een apparaat instellen)

Tik op Set Up a Device (apparaat instellen) en selecteer Security Cams (beveiligingscamera's).

Stap 4 - Scan de QR-code of MAC ID-barcode op je Ring-apparaat

De QR-code of MAC ID vind je aan de achterzijde van de Stick Up Cam.

• Richt de camera van je smartphone op de QR-code of MAC ID-streepjescode op de achterkant van de Stick Up Cam.
    • Deze code vind je ook op de productverpakking of op de beknopte handleiding die bij het apparaat is geleverd.

• Centreer de code op het beeld van de telefooncamera camera\'92 boven aan het scherm.
  • Zodra de code wordt herkend, verschijnt er een groen vierkant (voor QR-code) of een groene lijn (MAC ID-barcode), en gaat de setup verder naar de volgende stap.

Let op: als je problemen ondervindt met het scannen van de QR-code of MAC ID-streepjescode, kun je Set Up without Scanning  (instellen zonder scannen) selecteren en vervolgens Stick Up Cam om met de installatieprocedure verder te gaan.

Stap vijf - Je locatie opgeven

Als je voor de eerste keer een Ring-apparaat instelt, vraagt je telefoon toestemming vanuit de Ring-app om je locatie te gebruiken. Sta dit toe. Dit helpt namelijk bij de invoering van het adres.

Voer de adresinformatie in de app in en bevestig deze.

Als je eerder al een locatie hebt ingesteld, kun je deze uit de lijst met locaties selecteren.

Let op: zonder een concrete locatie werken bepaalde functies van de Stick Up Cam niet zoals het hoort.

Klik hier voor meer informatie over Ring-apparaten en het adres.

Stap zes - Geef het apparaat een naam

Selecteer een specifieke naam voor de Stick Up Cam om hem te onderscheiden van andere Ring-apparaten in het account. Je kunt een van de voorgestelde standaardnamen kiezen of je voert een eigen naam in door onder aan de lijst Custom te selecteren.

Stap zeven - Zet de Stick Up Cam in de configuratiemodus

Duw de oranje knop aan de achterkant van je Stick Up Cam in en laat deze los. Tik op \Continue (doorgaan) in de Ring-app als er een knipperend wit licht aan de achterkant van de Stick Up Cam is.

Stap acht - Verbinden met het Ring-apparaat

iOS: tik op Join als de Ring-app vraagt met het wifinetwerk van Ring verbinding te maken.

Android: het apparaat zou automatisch met het wifinetwerk van Ring verbinding moeten maken.

Als het apparaat niet automatisch verbinding maakt met het wifinetwerk van Ring, of als je in stap 4 hebt gekozen voor doorgaan zonder te scannen, ga je als volgt te werk:

• Druk op de Home-knop op de telefoon om de Ring-app te verlaten.
  • Navigeer naar Instellingen, tik dan op Wi-Fi.
    • Bij Android moet je mogelijk naar Verbindingen navigeren en dan naar Wi-Fi.
  • Selecteer het wifinetwerk van Ring uit de lijst met beschikbare netwerken. Het netwerk verschijnt als:
    • Ring- gevolgd door de laatste zes MAC ID-cijfers.
    • Ring-configuratie gevolgd door de laatste twee MAC ID-cijfers.
  • Nadat de verbinding is gemaakt, verlaat je nstellingen en ga je terug naar de Ring-app.

Stap negen - De Stick Up Cam met wifi verbinden

Zorg ervoor dat je in de buurt van de router bent en je het wachtwoord van het wifinetwerk bij de hand hebt.

• Het wifinetwerk selecteren
    • Als er meerdere wifinetwerken zijn, kies tijdens de installatie dan het netwerk dat het dichtst bij de Stick Up Cam zit.
  • Voer het wifiwachtwoord in en druk op Continue.

Let op: nadat er verbinding met het wifinetwerk is gemaakt, kan de Stick Up Cam zijn interne software updaten. Tijdens een update brandt het witte licht aan de achterkant van het apparaat. Wanneer het lampje uitgaat, kun je op Continue (doorgaan) tikken in de Ring-app en de Stick Up Cam gebruiken.

Stap tien - Het apparaat testen

Zodra de Stick Up Cam is bijgewerkt en ingesteld, configureer je de bewegingszones van de Stick Up Cam en open je livebeeld om de camera te testen.