Mijn video-opname stopt na twintig seconden

De Ring-app heeft een functie die een opname automatisch beëindigt nadat het Ring-apparaat geen beweging meer detecteert. Deze functie voorkomt dat er opnamen worden gemaakt wanneer er niets gebeurt. Apparaten die op batterijen werken hebben een standaardinstelling van twintig seconden, waardoor op de levensduur van de batterij en de kosten voor mobiele gegevens wordt bespaard.

Ring-apparaten zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden aangepast aan je levensstijl en beveiligingsbehoeften. De tijdsduur die je kiest, geeft aan hoelang de beveiligingscamera of deurbel maximaal opnamen vastlegt bij een gebeurtenis.

Video-opnameduur voor Ring-apparaten met batterij

Je kunt instellen hoelang het Ring-apparaat moet opnemen als er een bewegingsgebeurtenis plaatsvindt waarop je niet reageert. Als je de levensduur van de batterij van je apparaat wilt verlengen, kun je een kortere opnameduur kiezen. Als je langere video's van bewegingsgebeurtenissen wilt en je geen zorgen maakt over levensduur van de batterij, kies dan een langere opnameduur.

Er zijn zeven opties voor opnameduur:

• 15 seconden
  • 20 seconden (standaardinstelling)
  • 25 seconden
  • 30 seconden
  • 60 seconden
  • 90 seconden
  • 120 seconden

De duur van je video-opname wijzigen

De duur van je video-opname wijzigen in de Ring-app:

• Open je Ring-app en tik op de drie lijnen linksboven in het Dashboard
  • Tik op Apparaten
  • Tik op het apparaat dat je wilt aanpassen
  • Tik op Apparaatinstellingen
  • Tik op Video-instellingen
  • Tik op Duur video-opname
  • Selecteer hoelang het Ring-apparaat moet opnemen
  • Tik op Opslaan