Je Ring-video's delen

De video's die je opneemt met het Ring-apparaat kunnen met behulp van de Ring-app worden gedeeld met vrienden en familie via een groot aantal online toepassingen en sociale media.

In de rest van dit artikel staan verschillende opties voor het delen en opslaan van Ring-video's. Als je Ring-video's wilt delen en opslaan, moet je een Ring Protect Plan hebben.

Klik hier voor meer informatie over het Ring Protect Plan.

Een Ring-video delen met familie en vrienden

• Open de Ring-app op het mobiele apparaat.
  • Selecteer het Ring-apparaat waarvan je een video wilt delen.
  • Tik op de optie/knop ‘Event History’ (Eerdere gebeurtenissen) onder de balk ‘Live View’ (Livebeeld).
  • Selecteer de video die je wilt delen.
  • Tik rechtsonder in de video op de knop ‘Share’ (Delen).
  • Selecteer de manier waarop je de video wilt delen.

Een Ring-video delen met het Ring-team

Als je een bijzonder interessante video hebt, kun je deze delen met het Ring-team. Misschien wordt jouw video dan wel getoond!

• Meld je aan bij je webaccount op com/account.
  • Klik op het tabblad ‘Dashboard’.
  • Klik in de linkerzijbalk op de video die je wilt delen.
  • Klik onder de video op de grijze knop ‘Share’ (Delen).
  • Klik op de envelop van het e-mailprogramma.
  • Verzend het bestand naar "submissions@ring.com".

Je kunt ook problematische videobeelden delen met de Ring-communitysupport via help@ring.com.

Online toegang tot Ring-video's

Meld je aan bij je webaccount op ring.com/account.

• Klik op het tabblad ‘Dashboard’.
  • Klik in de linkerzijbalk op de video die je wilt delen.
  • Klik onder de video op de knop ‘Share’ (Delen).
  • Klik op de knop Link (Koppeling) om de URL voor de Ring-video te openen.

Ring-video's opslaan als een bestand

Op iOS-apparaten:

• Open de Ring-app op het mobiele apparaat.
  • Selecteer het Ring-apparaat waarvan je een video wilt delen.
  • Tik op de optie/knop ‘Event History’ (Eerdere gebeurtenissen) onder de balk ‘Live View’ (Livebeeld).
  • Selecteer de video die je wilt delen.
  • Veeg naar links op de video.
  • Tik op de optie ‘Save Video’ (Video opslaan).

Op Android-apparaten:

• Open de Ring-app op het mobiele apparaat.
  • Selecteer het Ring-apparaat waarvan je een video wilt delen.
  • Tik op de optie/knop ‘Event History’ (Eerdere gebeurtenissen) onder de balk ‘Live View’ (Livebeeld).
  • Selecteer de video die je wilt delen.
  • Tik rechtsonder op de optie 'Download'.

Online:

• Meld je aan bij je webaccount op com/account.
  • Klik met de rechtermuisknop op de video die je wilt delen.
  • Tik op 'Download' om het bestand op de computer op te slaan.

Ring-video's uploaden naar YouTube

Zodra het bestand is gedownload naar je apparaat of computer, kun je Ring-video's uploaden naar YouTube.

De video-opname stopt na 20 seconden

Vraag: ik heb gemerkt dat mijn Ring-video's onlangs veel korter zijn geworden, soms slechts 20 seconden. Waarom gebeurt dit en is er iets mis met mijn Ring-apparaat?

Antwoord: goed nieuws: er is niets mis met je Ring-apparaat. Ring heeft onlangs de functie ‘Motion Stop’ geïmplementeerd voor video-opnamen. Deze functie stopt de opname automatisch nadat een Ring-apparaat beweging detecteert. Apparaten die op batterijen werken stoppen na 20 seconden, zelfs als ze zijn geïnstalleerd met vaste bedrading, en apparaten met vaste bedrading en zonder batterijoptie stoppen na 60 seconden. Dit verlengt de levensduur van de batterij en verlaagt de datakosten.

Apparaten die op batterijen werken, zijn onder andere:

• Ring Video Doorbell
  • Ring Video Doorbell 2
  • Ring Door View Cam
  • Ring Stick Up Cam Battery
  • Ring Spotlight Cam Battery
  • Ring Spotlight Cam Solar

Apparaten die op netstroom werken, zijn onder andere:

• Ring Pro
  • Ring Elite
  • Ring Floodlight Cam
  • Ring Spotlight Cam Bedraad
  • Ring Stick Up Cam Wired