De firmware voor de Ring Chime of Chime Pro bijwerken

Wat is firmware en waarom is het belangrijk om deze up-to-date te houden?

Firmware is een softwareprogramma dat is ingebouwd in het Ring-apparaat en zorgt ervoor dat het goed blijft werken. De software wordt regelmatig bijgewerkt door Ring om de betrouwbaarheid en functionaliteit van het apparaat te verbeteren.

Let op: de hardware werkt de firmware gewoonlijk automatisch bij.

Klik hier voor meer informatie over het bijwerken van de firmware