Ring Protect-abonnementen

Ring Protect is een optioneel abonnement voor het bewaken en opnemen van video's voor Ring-apparaten.

Met Ring Protect Plus kun je Ring-video's opslaan tegen een redelijke prijs. Zo kun je meldingen en opgeslagen video's bekijken wanneer je maar wilt, zelfs als je er één mist. Op deze manier ben je er zeker van dat je huis altijd beveiligd is.

Let op: voor het gebruik van Ring-opnamediensten is een Ring-apparaat vereist.

Hoe abonneer ik me op Ring Protect?

Klik hier om je aan te melden voor Ring Protect.

Welke functies heeft Ring Protect?

Er zijn twee betaalde abonnementen beschikbaar. In de volgende tabel worden de functies vermeld die bij elk van deze abonnementen horen:

Protect Plus Protect Basic Gratis
Dekking Alle Ring-apparaten op één adres Een Ring Video Doorbell of beveiligingscamera  30-daagse Ring Protect-proefperiode bij elk Ring-apparaat
Video-opnames Activeer video-opname en sla elke aanbel-, bewegings- en livebeeldgebeurtenis gedurende maximaal 30 dagen op, en bekijk en deel de opnames. 2 Activeer video-opname en sla aanbel-, bewegings- en Live View-gebeurtenissen gedurende maximaal 30 dagen op, en bekijk en deel ze. 2 Nee
Ring-video's bekijken, delen en opslaan Ja Ja Nee
Exclusieve kortingen bij Ring.com 10% korting op Ring-producten Nee Nee
Garantie Uitgebreide garantie 1 Standaardgarantie van 2 jaar Standaardgarantie van 2 jaar
Langetermijncontract Nee, op elk gewenst moment opzeggen Nee, op elk gewenst moment opzeggen Green
  1. Voor de verlengde garantie moet het Ring-apparaat nog zijn gedekt door de oorspronkelijke garantie wanneer je je abonneert op Ring Protect Plus. Na afloop van de oorspronkelijke garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt.
  2. Je Ring-video's worden gedurende maximaal 30 dagen opgeslagen in de cloud als je adres zich in een van de volgende landen bevindt:

Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Belangrijke video's die je langer wilt bewaren, kun je downloaden naar een pc of mobiel apparaat. Dit kan via de Ring-app of door hier te klikken.

Klik hier voor informatie over Ring Protect Plus.

Klik hier voor meer informatie over Ring Protect Basic.

Klik hier voor informatie over upgraden, wijzigen of annuleren van Ring Protect.