Algemene informatie over Ring Protect-abonnementen

Ring Protect is een optionele abonnementsservice waarmee je video-opnamen van Ring-apparaten kunt opslaan in je Ring-account. Zonder Ring Protect-abonnement kun je Livebeeld op je deurbellen en camera's ontvangen en deurbelmeldingen beantwoorden wanneer ze plaatsvinden, maar worden geen video-opnamen van die gebeurtenissen vastgelegd.

Je kunt kiezen voor een maand- of jaarabonnement op Ring Protect Basic of Ring Protect Plus. Ring Protect Basic biedt dekking voor individuele apparaten. Ring Protect Plus dekt alle apparaten op één adres. Het Ring Protect Plus-abonnement heeft ook enkele extra voordelen die je kunt zien in de onderstaande vergelijkingstabel. Bovendien maakt het Ring Protect Plus-abonnement het mogelijk om gebruik te maken van Geassisteerde bewaking als je een Ring Alarm-systeem hebt.

Met Ring Protect-abonnementen kun je video's tot dertig dagen bewaren. Je kunt meldingen bekijken wanneer je maar wilt en video's downloaden of delen.

Let op: je moet ten minste één Ring-apparaat hebben geïnstalleerd in de Ring-app om de opnameservices van Ring te kunnen gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over beveiligingscamera's van Ring.

Klik hier voor meer informatie over videodeurbellen van Ring.

Klik hier voor meer informatie over Ring Alarm.

Hoe kan ik me abonneren op Ring Protect?
Je kunt je abonneren door je aan te melden bij je account op de website en naar Mijn abonnementen te gaan (menu rechtsboven), of door hieronder op Aabonneren te klikken.

Wat is er bij een abonnement op Ring Protect inbegrepen?

Wat is het verschil tussen Ring Protect Basic en Ring Protect Plus?

Er zijn vier belangrijke verschillen tussen het Ring Basic- en het Protect Plus-abonnement om rekening mee te houden. De verschillen worden hieronder vermeld om je te helpen te beslissen welk abonnement het beste bij je past.

1. Aantal gedekte apparaten

• Het Protect Plus-abonnement dekt een onbeperkt aantal Ring-apparaten op één adres.
  • Het Protect Basic-abonnement dekt één camera, deurbel of apparaat. Als je bijvoorbeeld één Spotlight Cam en één Video Doorbell hebt, moet je voor elk apparaat één Protect Basic-abonnement aanschaffen.

2. Apparaatgarantie

• Het Protect Plus-abonnement bevat een uitgebreide garantie die de oorspronkelijke garantie van je apparaat verlengt. Na afloop van de oorspronkelijke garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt.
  • Het Protect Basic-abonnement omvat een jaar fabrieksgarantie vanaf de aankoopdatum van het apparaat. Voor de standaardgarantie is geen abonnement op Ring Protect vereist.

3. Korting op Ring.com - Alleen op Ring.com krijg je met een betaald abonnement op Ring Protect Plus 10% korting op geselecteerde Ring-producten. Ook geldig voor mensen met een Ring-proefabonnement. Korting is niet beschikbaar bij andere winkels.

4. Geassisteerde bewaking  -  Alleen aangeboden met Protect Plus-abonnement als je een Ring Alarm-systeem hebt.

In de volgende tabel worden alle functies vermeld die bij elk van deze abonnementen horen:

Protect Plus-abonnement Protect Basic-abonnement Gratis
Bewegingsgeactiveerde meldingen
videobeelden bekijken met livebeeld
Tweerichtingsspraak
Diefstalbeveiliging 1
Videogeschiedenis van dertig dagen 2
Video's opslaan en delen
Momentopnamen
Dag en nacht geassisteerde bewaking voor Ring Alarm 4,5,8
Mobiele back-up voor Ring Alarm
Verlengde garanties voor alle apparaten 6
10% korting op geselecteerde producten op Ring.com 7

1. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing. Hier lees je meer over diefstalbeveiliging.

2. Je Ring-video's worden gedurende maximaal 30 dagen opgeslagen in de cloud.

Belangrijke video's die je langer wilt bewaren, kun je downloaden naar een pc of mobiel apparaat. Je kunt dit doen vanuit de Ring-app of door naar Ring.com te gaan en je aan te melden bij je account

3. Ring maakt de hele dag door momentopnamen, zodat je in de tijdlijn van gebeurtenissen kunt zien wat er gebeurt tussen door beweging geactiveerde gebeurtenissen (video's). Deze foto's worden maximaal zeven dagen in je account bewaard. Belangrijke foto's die je langer dan zeven dagen wilt bewaren, kun je downloaden naar een pc of mobiel apparaat.

4. Mogelijk zijn extra kosten van toepassing in regio's waar een vergunning of een reactie van een beveiligingsmedewerker voor alarmverificatie is vereist.

5. Ring Alarm is beschikbaar in bepaalde landen.

6. Voor de verlengde garantie moet het Ring-apparaat nog zijn gedekt door de oorspronkelijke garantie wanneer je je abonneert op Ring Protect Plus. Na afloop van de oorspronkelijke garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt. Apparaten die niet van het merk Ring zijn en apparaten van derden komen niet in aanmerking voor de verlengde garantie.

7. De korting van 10% op Ring.com wordt geactiveerd voor Ring Protect Plus-abonnees en voor degenen die een Ring Protect-proefabonnement hebben. Koop hier een apparaat dat hiervoor in aanmerking komt. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing. Zie Ring Protect-abonnementen voor meer informatie.

8. Je moet een Ring Alarm-systeem hebben om de service Geassisteerde bewaking alleen voor Ring-videodeurbellen of Ring-beveiligingscamera's te kunnen gebruiken.

Ik ben een Protect Plus-abonnee. Hoe verzilver ik mijn korting?
Meld je aan op Ring.comvoordat je gaat winkelen zodat je korting krijgt met je account. Kortingen zijn niet beschikbaar op alle Ring-producten.

Wat zijn de voorwaarden voor de 10% korting?
Hieronder staan de voorwaarden voor de korting van 10%:

• Korting geldt niet met terugwerkende kracht.
  • De korting mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of uitverkoopprijzen.
  • De korting is niet overdraagbaar.
  • De korting is niet van toepassing op Ring Assist, niet-Ring-producten of Ring Protect-abonnementen.
  • Een nieuw abonnement en 10% korting kunnen niet in dezelfde transactie worden gecombineerd.
    • De korting is van toepassing op de volgende aanmeldsessie na aankoop.
    • Meld je af bij je account en meld je opnieuw aan om de korting onmiddellijk te gebruiken.
  • Je moet aangemeld zijn bij Ring.com om de korting te kunnen gebruiken tijdens het afrekenen.
  • De korting is niet beschikbaar bij andere winkels, waaronder Amazon.com.
  • De korting wordt toegepast als je een Ring Protect-proefabonnement hebt.

Geldt mijn korting van 10% van het Ring Protect Plus-abonnement voor het Ring Alarm?
Ja. Als je al een Ring Protect Plus-abonnement hebt, kom je in aanmerking voor een korting van 10% op het Ring Alarm-systeem.

Om van deze korting gebruik te maken, moet je je via Ring.com aanmelden bij je Ring-account en vervolgens daar het Ring Alarm-systeem kopen.

Moet ik me abonneren op Ring Protect?
Nee. Het abonnement op Ring Protect is volledig optioneel. Zonder deze service verzendt je Ring Alarm-systeem echter alleen waarschuwingen naar je smartphone en/of e-mail en belt het niet de autoriteiten. Bovendien kun je geen Ring-video's opnemen of bekijken.

Is er een gratis proefperiode voor het Ring Protect-abonnement?
Ja. Je proefperiode van dertig dagen begint zodra je een nieuw Ring-product instelt in de Ring-app.

Wat gebeurt er als ik een Ring Protect-abonnement koop tijdens mijn proefperiode van dertig dagen en het vervolgens tijdens dezelfde proefperiode van dertig dagen opzeg?
Als je een Ring Protect-abonnement annuleert dat je tijdens een proefperiode hebt gekocht, blijf je profiteren van de voordelen van het Ring Protect-proefabonnement (inclusief het bewaren van video's) totdat de proefperiode van dertig dagen is afgelopen.

Zijn er contracten of langetermijnverplichtingen vereist voor Ring Protect-abonnementen?
Nee. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen.

Moet ik betalen voor extra tablets of smartphones die zijn aangesloten op een Ring-apparaat?
Nee. Je kunt zoveel telefoons of tablets aansluiten als je wilt op één Ring-apparaat.

Wat gebeurt er met mijn opnamen als ik me niet abonneer?
Je kunt zonder abonnement nog steeds oproepen, waarschuwingen en livebeeld ontvangen van Ring-producten. Als je aan het einde van de proefperiode geen abonnement neemt op Ring Protect, worden nieuwe gebeurtenissen niet opgeslagen en kun je de dag en nacht beschikbare geassisteerde bewaking van Ring Alarm niet meer gebruiken. Ring neemt geen video's op en slaat deze niet op als je geen Ring Protect-abonnement hebt.

Als ik me niet abonneer op Ring Protect, krijg ik dan nog steeds meldingen?
Ja. Je krijgt nog steeds direct een melding wanneer bezoekers bij je aanbellen of de bewegingssensoren activeren, of als een van de alarmsensoren wordt geactiveerd.

Hoe worden de kosten in rekening gebracht als ik upgrade van Basic naar Plus?
Je ontvangt een evenredig verdeelde restitutie voor het resterende bedrag van het Basic-jaarabonnement. Het Plus-abonnement wordt onmiddellijk in rekening gebracht en je begint met een nieuwe factureringscyclus.

Hoe worden de kosten in rekening gebracht als ik met Ring Protect Basic een nieuw apparaat aan mijn account toevoeg?
Wanneer je een nieuw apparaat toevoegt aan Ring Protect Basic, wordt er een tarief naar rato in rekening gebracht voor het resterende verschil in dagen tussen de begindatum van het nieuwe product en de factuurdatum van het oude product. Dit doen we om dezelfde dag van de factureringscyclus te gebruiken.

Als ik mijn Ring-apparaten over meerdere adressen verdeel, dekt mijn Ring Protect-abonnement dan de apparaten op alle locaties of moet ik aparte abonnementen afsluiten?
Ring Protect Plus is slechts geschikt voor één geografische locatie. Als je Ring-apparaten hebt geregistreerd op verschillende locaties (bijvoorbeeld je thuisadres en je kantoor), heb je voor elke groep apparaten een apart Ring Protect-abonnement nodig.

Heeft het toevoegen van meer sensoren, bedieningspanelen of bewegingsmelders invloed op de maandelijkse kosten voor het Ring Protect Plus-abonnement?
Nee. Je kunt zoveel apparaten als je wilt aansluiten op je Ring Alarm (tot het geprogrammeerde maximum), zonder dat dit van invloed is op de maandelijkse kosten.