Algemene Ring Protect-informatie

Het Ring Protect Plan is een optioneel abonnement voor video-opnamediensten voor Ring-apparaten. Het Ring Protect Basic Plan is voor afzonderlijke Ring-apparaten. Het Ring Protect Plus Plan geldt voor al je Ring-apparaten die zich op dezelfde locatie bevinden. Bovendien maakt het Ring Protect Plus Plan  het mogelijk om gebruik te maken van geassisteerde bewakingsdiensten als je een Ring Alarm-systeem hebt.

Met het Ring Protect Plan kun je Ring-video's opslaan tegen een schappelijke prijs. Zo kun je op je gemak meldingen bekijken, zelfs als je er één mist, en is je huis altijd beveiligd.

Opmerking: voor het Ring Protect Plan is een Ring-apparaat vereist. Met het Ring Protect Plan worden opnamen in je Ring-account bewaard als je ten minste één Ring-apparaat correct in je Ring-app hebt geconfigureerd.

Hoe abonneer ik me op het Ring Protect Plan?

Je kunt je als volgt abonneren: log op Ring.com in bij je account, ga in het menu rechtsboven naar My Plans (Mijn abonnementen) of klik op Koop Nu voor je regio om aan de slag te gaan.

Let op: je kunt bij Ring.com inloggen met de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt ingesteld toen je de Ring-app op je mobiele apparaat hebt gedownload.

Wat is er bij een abonnement op Ring Protect ingebrepen?

Er zijn twee betaalde abonnementen beschikbaar. In de volgende tabel worden de functies vermeld die bij elk van deze abonnementen horen:

Protect Plus Plan Protect Basic Plan Gratis
Dekking Alle Ring-apparaten op één adres Eén Ring Doorbell of beveiligingscamera
Video-opnames Toegang tot opgenomen video's van elke aanbel-, bewegings- en liveweergavegebeurtenis gedurende maximaal 60 dagen 2 Toegang tot opgenomen video's van elke aanbel-, bewegings- en liveweergavegebeurtenis gedurende maximaal 60 dagen 2 Nee
Ring-video's bekijken, delen en opslaan Ja Ja Nee
Geassisteerde Ring Alarm-bewaking Ja Nee Nee
Exclusieve kortingen bij Ring.com

10% korting op geselecteerde Ring-producten

Korting is niet van toepassing op gratis proefabonnementen van het Ring Protect Plus Plan

Nee Nee
Garantie Verlengde garantie 1 Standaardgarantie van 1 jaar Standaardgarantie van 1 jaar
Langetermijncontract Nee, op elk gewenst moment opzeggen Nee, op elk gewenst moment opzeggen Geen

1. Voor de verlengde garantie moet het Ring-apparaat nog gedekt zijn door de oorspronkelijke garantie wanneer je je abonneert op Ring Protect Plus. Na afloop van de oorspronkelijke garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt.

2. Je Ring-video's worden gedurende maximaal 30 dagen opgeslagen in de cloud.

Belangrijke video's die je langer wilt bewaren, kun je downloaden naar een pc of mobiel apparaat. Dit kan via de Ring-app of door hier te klikken.