Ring Video Doorbell Pro - Europese versie

Een in Europa aangeschafte Ring Video Doorbell Pro werd voorheen geleverd met een DIN-rail-transformator en een Pro Power Kit V2.

Als je een Ring Video Doorbell Pro met stekkeradapter hebt gekocht, klik dan hier voor meer informatie over het installeren van de Video Doorbell Pro met de stekkeradapter.

Als je de Video Doorbell Pro liever aansluit op de vaste bedrading van een bestaand deurbelsysteem of op een transformator, klik dan hier voor meer informatie over het installeren van de Video Doorbell Pro met een DIN-rail-transformator.