Ring Video Doorbell Pro - Europese versie

De Ring Video Doorbell Pro is in Europa iets anders dan in de Verenigde Staten. De verpakking bevat een aantal extra onderdelen die ervoor zorgen dat je de Ring Video Doorbell Pro in Europa kunt gebruiken. Dit artikel geeft meer informatie over deze onderdelen.

De transformator

De Europese Ring Video Doorbell Pro heeft een transformator voor wisselspanning van 24 volt.

De 24VAC-transformator wordt meegeleverd omdat de meeste Europese deurbeltransformators 12 VAC gebruiken, wat niet genoeg is voor de Ring Video Doorbell Pro. De 24VAC-transformator zorgt ervoor dat het apparaat genoeg stroom krijgt.

Let op:: de 24VAC-transformator moet worden geïnstalleerd door een erkende elektricien.

Pro Power Kit V2

Omdat de meeste deurbellen in Europa zijn ontworpen voor gebruik met 12VAC-transformatoren, zal de huidige deurbel niet meer goed werken zodra de 24VAC-transformator is geïnstalleerd. Dit probleem wordt verholpen door de Pro Power Kit V2 te installeren, waarmee de huidige deurbel wordt afgesloten.

Zelfs als je geen deurbel hebt, moet je de Pro Power Kit V2 te installeren, omdat het de deurbel en transformator beschermt.

Het proces voor het afsluiten van de huidige deurbel wordt uitgebreid beschreven in de gebruikershandleiding die bij de Ring Video Doorbell Pro wordt geleverd.

Ring Chime

Tot slot: omdat de huidige deurbel moet worden afgesloten om de Ring Video Doorbell Pro van stroom te voorzien, produceert de huidige deurbel geen geluid meer. Daarom wordt er ook een Ring Chime meegeleverd.

De Ring Chime kan op elk standaard stopcontact worden aangesloten en werkt samen met de Ring Video Doorbell Pro om je te laten weten wanneer je bezoek hebt; zelfs wanneer je telefoon in een andere kamer ligt.

Meer informatie over de Ring Chime.

Er wordt ook een aantal adapters voor de Ring Chime meegeleverd om ervoor te zorgen dat die op ieder standaardstopcontact in Europa kan worden aangesloten.

Handleidingen

De verpakking van de Ring Video Doorbell Pro bevat drie gedrukte handleidingen die het aansluiten en instellen van de Ring Pro in overzichtelijke stukken verdelen. Als je om welke reden dan ook extra exemplaren van de handleiding nodig hebt, kan je ze hier als pdf-bestand downloaden:

https://nl-nl.ring.com/pages/manual-guides