Een nieuw Ring-apparaat verbinden met de Chime Pro

Vraag: ik ben bezig met het instellen van een nieuw Ring-product. Hoe verbind ik het apparaat met een Chime Pro?

Antwoord: het verbinden van een nieuw Ring-product op je Chime Pro is eenvoudig. Als in je account al een Chime Pro is opgenomen, vereenvoudigt dit zelfs het instellen van een nieuw Ring-product.

Nadat de Chime Pro is ingesteld, selecteer je de knop 'Set Up Device’ (Apparaat instellen) in de Ring-app om het nieuwe Ring-product toe te voegen.

Tijdens het installeren wordt gevraagd of je het Ring-product wilt verbinden met het wifinetwerk dat door de Chime Pro wordt uitgezonden.

Selecteer 'YES' (JA) en dan zal de Chime Pro de rest van de installatie zelfstandig uitvoeren.

Chime Pro handmatig

Klik hier om een PDF-versie te downloaden van de handleiding die bij Chime Pro wordt geleverd.