Stroomproblemen oplossen met je Ring Video Doorbell Pro

In dit artikel volgt een beschrijving van de meest voorkomende symptomen van onvoldoende stroom bij gebruik van de Ring Video Doorbell Pro en worden mogelijke oplossingen gegeven.

Symptomen van onvoldoende stroom:

• De verbinding met het Wi-Fi-netwerk wordt regelmatig onderbroken
  • Bevriezing of uitschakeling tijdens het belgeluid nadat een knop is ingedrukt.
  • Aflezing van voltage onder Device Health wordt gestadig zwakker tijdens het duister met nachtzicht ingeschakeld.
  • Regelmatige uitschakeling (de witte verlichting aan de voorzijde wordt uitgeschakeld)
  • Bevriezing tijdens een live gebeurtenis
  • Nachtzicht werkt niet
  • De Ring Video Doorbell Pro werkt goed gedurende een aantal gebeurtenissen maar stopt vervolgens te werken

De Ring Video Doorbell Pro vereist een voedingsbron die minimaal 16 Volt AC bij ~20 voltampère levert wanneer hij rechtstreeks aangesloten is op een (bijgeleverde) transformator of verloopstekker.

Je controleert het voltage van de Ring Pro als volgt: open de Ring-app, selecteer je Ring Pro en tik op de tekst van de voltagestatus om de aflezing van het voltage (mV) te bekijken. De Ring Video Doorbell Pro heeft een voltage van ten minste 3700 mV nodig om goed te werken. Indien het voltage lager is, dan wordt een goede werking van het apparaat belemmerd.

Opmerking: de voltage-aflezing in Device Health correspondeert met het niveau van de lading.

Opmerking: een voltage dat groter is dan 4,05 V kan een kortere levensduur van de batterij tot gevolg hebben.

Opmerking: zelfs indien de voedingsbron 16 Volt AC of hoger levert, kan de weerstand in de draden - vaak te wijten aan een excessieve lengte of maat van de draden - tot gevolg hebben dat de Ring Pro niet genoeg stroom krijgt om goed te kunnen functioneren. Indien de bestaande deurbeltransformator nominaal is geclassificeerd als minder dan 16 Volt AC bij 20 tot 30 volt-ampères, dan moet je de bijgeleverde transformator gebruiken om de Ring Video Doorbell Pro te ondersteunen. Dit is een klus die mogelijk de hulp van een elektricien vereist.

Mijn Ring Video Doorbell Pro is niet aangesloten op een bestaande deurbelgong

In dat geval moet je de Pro Power Kit V2 installeren, Klik hier voor instructies over hoe je de bijgeleverde Pro Power Kit V2 installeert.

Optionele instelling: gebruik van een verloopstekker

Een Ring Video Doorbell Pro kan ook van stroom worden voorzien met behulp van een verloopstekker. Hiervoor is niet noodzakelijkerwijs professionele hulp nodig. Meestal zal je dit zelf kunnen doen.

Klik hier voor instructies over hoe de Ring Video Doorbell Pro via een verloopstekker van stroom kan worden voorzien.